Servicii

DIVERSITATE | VERSATILITATE

Prin conduita personalului pastram de fiecare data calitatea si standardele pe care ni le-am impus, implicandu-ne in toatalitate pentru a satisface exigentele fiecarui client.

Gastronomie

Gastronomia este studiul relatiei dintre cultura si alimentatie. Astfel, ea este relationata cu Artele frumoase, stiintele sociale si cu stiintele naturale referitoare la corpul uman.
Spre deosebire de bucataria traditionala, gastronomia se ocupa de relatia dintre simturi si mancare, tratand masa ca pe o stiinta.

Alegerea meniului

Oferim o gama diversificata de meniuri pentru a satisface toate gusturile si cerintele, incepand de la preparate de tip "finger food", deserturi si miniprajituri de casa, servite pe platouri, pana la preparate sofisticate servite la farfurie sau bufet.
Suntem in permanenta preocupati de descoperirea, gustarea, experimentarea si întelegerea alimentelor si a mancarurilor.

Linkuri

Restaurante

O CALATORIE CULINARA DE NEUITAT
www.restaurantoliviers.ro
www.restaurantcerisiers.ro
www.la-conac.com.ro


Evenimente corporate/ private

PLANIFICATI UN EVENIMENT DE SUCCES
www.sali-de-conferinta.ro
www.nuntidevis.com.ro